Kamera!

Hej!
Igår kväll spelade vi mot Blomstermåla och vann med 11-0!!! :D  Det var helt underbart och nu betyder det att vi är serie segrare!! Det spelar nämligen ingen roll hur det går mot färgestaden på onsdag. Vi är fortfarande obesegrade och det skulle vara underbart om vi lyckades slå färgestaden också då :D Så efter matchen igår så stannade hela laget och firade segern i klubbhuset och åt hamburgare och kollade på en massa bilder och annat skoj! :D Det var jätteroligt och vi är världens underbaraste lag!!!

Idag så fick man gå upp tidigt för att sedan bege sig till fredrikskans på tävling. Jag skulle bara vara med på höjd, och jag kände mig skit seg och trodde verkligen att det skulle gå skit. Men det slutade med att jag vann och hoppade 1,55. Så jag blev skit nöjd!  :D
Och sen efter tävlingen så åkte jag, pappa och Vilma in till stan jättesnabbt för jag skulle köpa en kamera. Jag hittade en som var ganska billig men det var inte precis i min favoritfärg men det var helt okej iaf.
den ser nästan ut så här fast mktmkt finare i verkligheten för det här var en dålig bild på den.
och så hittade jag inte rätt kamera så det här är en annan fast dom ser typ likadana ut :P
/Jonna

Nä NU!!!

Hej !
Jag är ska börja med att säga förlåt för att jag inte skärper mig någon gång med att börja skriva lite oftare. Och det är klart man kan ju skylla på allt från läxor&prov till träningar. Men varje gång jag bestämmer mig så blir det inte av iallafall... Det är konstigt.
Dagen har sett ut såhär SO- Håltimme- spanska- matte- svenska- EV. Det har varit något konstigt med mig hela dagen. Jag har lixom varit sjukt glad och på jättebra humör hela dagen. Jag är glad för det mesta men idag var jag sjukt glad! Det var jätte kul och amanda och jag flamsade runt som vanligt xD ! Hahah
Jag kunde inte träna idag för att jag är jätteförkyld och har varit det hela veckan nu så nu orkar jag inte med det längre... och såklart så är man ju helt röd runt näsan så det är ju kul att gå i skolan så... Hahah
bilen är lånad av moa

MOA! Nu får vi faktiskt se till att hitta en helg vi kan träffas igen!
Saknar dig något enormt mkt och din dialekt ;) xD <333
/Jonna

Hej det va länge sedan...?

Hej!

Jag är så sjukt dålig på att blogga!
Jag ska skärpa mig, absolut! nu ska jag börja igen...

Idag var jag i skolan, rätt roligt inget speciellt hände. Sen när jag kom hem så åt jag mat, skulle spela match vid halv sju. Det gick väldigt bra vi vann med 3-1 mot Borgholm! vi är fortfarande OBESEGRADE! (L)

Jag älskar att kolla på bilder på bloggar så nu ska jag lägga ut minst en bild på mitt inlägg :D.










// Amanda ♥

GM...

Hej!
Jag är ledsen för en dålig uppdatering. Men iallafall nu är jag hemma från GM eller rättare sagt var jag hemma sen i söndags men jag har inte hunnit eller orkat skriva för jag var så sjukt trött i typ två dagar efter. Som i Måndags höll jag på att somna på lektionerna och jag menar det verkligen!
På GM så kan man säga att det gick helt åt helvete! Jag hade hoppast på så mycket mer än vad det blev... jag hoppade 1,50 och kom åtta. Menmen det blir mer en annan gång!
Idag så ska jag spela match hemma mot Borgholm och det kommer bli så kul! Hoppas verkligen att vi vinner! :D
Ingen bild idag inte ;P
/Jonna

Snart GM!!

Hej!
Jag vet att jag har varit dålig på att blogga dom senaste dagarna eller ska jag säga veckorna!? Hehe men problemet är att jag inte har haft något speciellt att skriva om så det har inte blivit av.
Men iallafall nu har ju skolan kört igång igen och det känns väl helt okej faktiskt bara att man är väldigt seg med att komma igång med läxorna nu efter ett alldeles för kort sommarlov. Min tid har verkligen flygit iväg och gått så snabbt att jag inte har hunnit göra sånt som jag brukar göra på sommaren. Som t.ex har jag bara varit på isgärde 1 enda gång! Det är helt sjukt för vi brukar vara där jättemånga gånger på sommrarna.
Men nu iallafall så längtar jag bara till höstlovet då vi ska åka till London! Det kommer bli så roligt!
Och nu i helgen ska jag till GM i eksjö och tävla i friidrott. Ska bara vara med i höjd och jag längtar så mycket! Jag kommer vara där i två dagar och komma hem vid kanske 9 på söndag kvällen. Så nu måste jag vara utan träning torsdag fredag så jag får vila.
Denna gången blev det ett extra långt inlägg för att ta igen det jag inte har skrivit innan. :P
Lite bilder från GM innomhus och utomhus förra året:
Innomhus:
Utomhus:
Signe!
HAHA Emily!
Signe hoppar
/Jonna