INTE LÅNGT KVAR

Hej!
Nu är det typ bara 9 timmar till vi lämnar Kalmar och åker iväg till London. Det är så mycket kul vi ska göra där.
Jag borde egentligen inte sitta här för jag måste packa! Har bara packat ner kläderna men sen är det ju allt det där andra viktiga som inte får bli glömda om typ mobilen, kameran osv.
Dagen går så sakta och man bara går och väntar hela tiden plus att man har vridit tillbaka klockan en timme så då är det ju ännu en timme till att vänta.
När nu får jag ta och börja packa allt!
Hej svejs!
/Jonna
Hur ska jag lyckas att inte gå vilse här?????

HÖSTLOV

ÄNTLIGEN !
Ett sjukt efterlängat lov är äntligen nu! Det har varit så mycket nu de senaste månaderna så jag har blivit så sjukt skoltrött. Jag har inte orkat med någonting. Jag har inte kunnat tänka och mitt minne har varit det sämsta i världen. Jag har inte kommit ihåg ett skit. Det har typ varit kaos i mitt huvud, väldigt jobbigt. Men det är så skönt nu när man kommer ha ledigt ett tag.
Vi åker till London på måndag och kommer hem på torsdag och jag längtar skit mycket! Det kommer bli hur kul som helst!
Fick bli en bild på gamla 6A♥
/Jonnaa

CHOKLAD

Hej!
Tänkte bara säga att när jag skulle måla mina naglar nu som jag inte gjort på länge så skulle jag kolla om Nellie hade någon rolig färg. Och då hittade jag den mest underbara färgen i världen jag tror jag blivigt kär i den!
Den är typ choklad brun och jättefin! Jag blev bara så sugen på choklad när jag såg den först!
Någon som håller med mig?

Puss&Kram
/Jonna

FlowerPower!

Hej!
Nu i två dagar har vi haft ung företagsamhet i skolan. Man skulle vara i grupper och "skapa" ett företag och komma på en sak man skulle sälja. Vårt företag hetter FlowerPower och som tillverkade självvattnande kruka. HAHA !  Det var en väldigt smart ide tycker jag. Men skulle ha ett stort papper som man skulle skriva på vad man stod för och alltid typ budget. Vår blev skit fin tycker jag. Sen skulle man typ gå till en jury som bedömde den. Men det gick bara tycker jag.
Vår fin bild! haha

Puss&Kram
Jonna

ti amo












Så långt bort men ändå så nära ♥

Jag försökte, du undvek, inget jag gjorde… gjorde dig nöjd, jag sa nära dig, du sa rör inte mig, du var ljuset i mitt mörker, jag var mörkret i ditt ljus…




Hej, nu sitter jag i soffan med datan i knät och kollar på Little Miss Sunshine, faktiskt ganska bra.

Vid kl 2 kom jag hem ifrån Johanna, har sovit över där. Det har varit en skit roligt kväll tillsammans med Elin, Maja, Matilda, Jonna, Wilma, Jonna och Johanna. När jag kom hem la jag mig i soffan och sov i två timmar till 4, skönt. Tack, älskar alla er♥




Det här kan man skratta åt! :D



SÅ klumpig jag är! :D



Puss & Puss / Amanda♥

ROCKNEBY

Hej!
Nu har man kommit hem från rockneby efter att ha varit där sen igår. Jag, Amanda, Maja, Jonna, Wilma, Elin och Matilda sov över hos Johanna. Det var roligt men trångt när vi skulle sova!  xD  haha!
Vi kollade på film och åt tacos och en massa annat skoj. Så nu är jag så sjukt trött så jag skulle kunna gå och lägga mig när som helst...
NU ska jag göra mig iordning för vi ska till Olsens ikväll och planera till London och så.
Jag har också gjort lite läxa. Så mycket jag orkat iaf.
Seriesegrare !
haha jag älskar bilden!
/Jonna

Top model 14

Hej!
Nu har jag precis släppt läxböckerna och ska gå och ta mig nått att äta och sen sätta mig framför tv och kolla på top model.
Idag har jag varit i skolan som sett ut såhär Mentorstid - engelska - svenska - spanska - lunch - fysik - matte - biologi . En riktigt lång och jobbig dag... men sen efter så tog jag och amanda med oss zigge ut och så sprang vi med han. Så nu känner man sig duktig. Och sen dess har jag pluggat på den hemska biologin men jag hoppas jag är klar nu iallafall för jag orkar inte mer.
Men ska nog stänga av datan för idag nu.
Puss
Jonna
Blir tyvärr ingen bild idag.

Snart Fredag!

Hej!
Nu har jag precis pluggat klart till matteprovet imon. Och på engelska.
Till nästa vecka har vi sjukt mycket läxor och jag blir trött bara att se på alla olika böcker.
Nu är det 4 dagar sen vi kom hem från konfirmationslägret. Det var skit kul och alla människor va så roliga.
På lördagen åkte vi först buss till Tallnäs som ligger typ mitt emellan kalmar och göteborg. Där vi sov över natten och typ grillade och lekte på kvällen.
Sen på Söndagen var det först gudstjänst men sen efter det va det bara att hoppa in i bussen och åka iväg till Liseberg! När vi kom fram så såg vi att Kanonen skulle vara stängd hela dagen för nått som jag inte vet. Och då blev jag överlycklig för annars skulle jag ha tvingat mig att åka den. Hehe...
Sen på kvällen åkte vi hem och på bussen var det sjuk rolig!
Jo idag på morgonen när jag var ute med zigge så såg man att solen va på väg upp och den va helt röd och orange. Och om man tittade ut genom förnstret så såg det ut som det va oranget ute.
/Jonna