BÄSTA DAGEN PÅ LÄNGE!<3

Hej !
Nu sitter man och försöker plugga till två prov nästa vecka. Och nej, det går inte så bra. Vi har biologi och fysik och jag har inte fattat något än... Vi får se hur det går :)
Men iallafall så var det en helt otrolig underbar dag igår.
Det började med att Amanda ringer ich säger att både hon och jag har gått vidare till Västervik! Jag blev så glad för det hade jag verkligen inte förväntat mig, för det kändes inte som det gick så bra på madesjö lägret. Men det gjorde det visst!
Och  sen så kvälle så skulle vi spela DM match mot färgestaden i åttondelsfinal. Vi vann tillslut på straffar och nu är vi i kvartsfinal!!! Vi var så duktiga!  Och eftersom Bernt ( Vår tränare ) hade lovat glass om vi vann så fick han åka och spendera lite pengar. HAHA! :D
Det kan man kalla en helt otrolig dag! Med två stycken stora saker på en ända dag!
Jaja nu måste jag koncentrera mig på biologiboken ett tag.
Pusshej! <3
<3

:D

I torsdags spelade mitt lag mot Ljungbyholm, och det var i 95 serien. Och vi vann! Med 2-0. Jag var inte med och spelade så Elin och jag var linjedomare.. Haha det gick jättebra.. ;) Vi hade kul iallafall :D
Här kommer lite bilder!
Vi vann!

Duktiga Elin:D



Nu orkar jag inte ladda upp mer.
Hörs senare.
//Jonna

Leos lekland!

Nu kom jag precis hem från Leos lekland med Elin! Vi hade grymt kul. Det är ju för 1-17 åringar, men det var verkligen kul. En underbar dag med mycket mycket skratt! Jag har tyvärr inte några bilder men ni får klara er utan.
;)
Ni borde testa!
Hörs sen!
//Jonna

FOTBOLLSMATCH

Heej!
Nu har jag varit och spelat match mot Mörbylånga. Va vann med 5-0 och jag gjorde mål! Jag är så stolt. :D
Vi spelade ju inte vår bästa match tjejer men det räckte ju till en vinst ;) Bra jobbat tjejer!
Haha som ni förstår har jag rätt tråkigt ;)
//Jonna