FOTBOLLSTRÄNING ♥

Hej!
Idag än så länge har jag varit hos min mormor och morfar och ätit. Och nu ska jag snart åka till fotbollsträningen.
Och imon ska vi spela DM match mot Värnamo! Jag är så nervös och jag hoppas verkligen att vi vinner, det skulle vara otroligt roligt att gå vidare ännu en gång!!
Hörs senare!♥
/Jonna
Älskade lag!♥

STINIS FINIS ♥

Hej!
Idag har jag varit med Stina. Vi har varit vid stranden hela dagen och haft det jättekul! Mktmkt skratt! Vi var är i ca 3 timmar och tog en massa kort. Haha men alla kmr jag inte visa alla bilder här på bloggen. Hahah
Nu sitter jag här ute i soffan och väntar på mat. Det blir grillat, mums!
Här är några av bilderna vi tog idag:
och nej vi ramlade inte ;P ...







det var det det :D

Pusshej <3
/Jonna

Sommarvärme ♥

Hejsann igen!
Jag verkar nog vara på blogg humör idag, vilket jag aldrig brukar vara annars. 2 inlägg på en dag, det måste vara rekord. Hahahaha!
Nu sitter jag ute i soffan och myser. Det är så underbart väder och man önskar att dan aldrig ska ta slut.
Men i allafall, idag så blev det en cykeltur med familjen runt om i Kalmar :/. Jag trodde att det skulle bli skit tråkigt att cykla, men det visade sig att det blev kanska kul. Och man fattar verkligen vilken fin stad vi har!
Men men, när vi kom hem igen så var det bara att slänga sig i en solstol och bara njuta. Sen har jag badat och som vanligt tog det en evighet innan jag kom i... heeh men bara så ni vet så var det kallt!
Några bilder från dagens cykeltur:
/Jonna

Midsommardagen!

Hej!
Midsommarafton blev väldigt lyckad. Jag hade jätteroligt och jag hoppas alla andra hade det också :D. Först så var min familj och amandas familj hos Olsens och åt sill och sen åt tårta. Jag måste säga att Moa är hur duktig som helst på att baka. Ni får en bild på hennes tårta när jag fått alla bilder av Moa. Och jag lovar att lägga ut en massa bilder. Men här kommer några smakprov:

Det var några av de bilder jag hade. :) <3
//Jonna

PROV LÄXA PROV...

Hej!
Som sagt denna veckan känns det verkligen som det bara är prov och läxor. Vi hade biologi prov idag och det gick väl bra hoppas jag... och så har vi en massa glosor i engelska och spanska och sen prov i fysik på fredag igen! Det kommer bil så skönt sen att få sommarlov och komma ifrån alla läxor. Fast jag kommer sakna alla mina fina vänner i skolan.
Nu har jag precis varit ute en sväng på baksidan och tagit en paus  från allt pluggande.
Det blir bara ett snabbt inlägg nu för nu måste jag plugga sönder mig lite till :/
//Jonnnaaa